predjedi //
skuta z zelišči in gorčičnimi semeni
liptaver, malo bolj živahen
pesa pred gostom zabeljena z oljčnim oljem, sirom iz ovčjega in kozjega mleka in s črnim poprom podrobljena
skuta z zelišči in gorčičnimi semeni
liptaver, malo bolj živahen
pesa pred gostom zabeljena z oljčnim oljem, sirom iz ovčjega in kozjega mleka in s črnim poprom podrobljena
Na oljčnem olju prepražena špinača, zabeljena s sirom iz ovčjega in kozjega mleka ter razžvrkljanim jajcem v kuhani smetani
različnih okusov pečen v krušni peči (raznobarvno zelje, šparglji, por, rdeča pesa) s tremi vrstami smetanovih zabel (sladka rdeča čebula, hren, zelišča)
Od pomladi do zime je odvisna od pridelkov na vrtu, zato vabljeni, da si jo sestavite sami.
skutni štruklji z medeno zabelo
in ena po šefovi izbiri
Skuta z zelišči in gorčičnimi semeni
liptaver, malo bolj živahen
pesa pred gostom zabeljena z oljčnim oljem, sirom iz ovčjega in kozjega mleka in s črnim poprom podrobljena
sadno-zelenjavna solata
Špinačna juha
Prežganka
Zelena juha X
“polenta” skuhana na mehko, zamešana s skuto, kislo smetano in kajmakom ter hrustljavo zapečena v krušni peči
Postrv zlatovščica oparjena in rahlo prekajena s hrenom
različnih okusov, (rdeče zelje,šparglji, por, rdeča pesa) iz krušne peči s tremi vrstami smetanovih zabel (sladka rdeča čebula, hren, zelišča)
s kuhano smetano, drobnjakom in nežnim ribanim Križarjevim kravjim sirom iz Čadrga
Na oljčnem olju prepražena špinača, zabeljena s sirom iz ovčjega in kozjega mleka ter razžvrkljanim jajcem v kuhani smetani
od pomladi do zime je odvisna od pridelkov na vrtu, zato vabljeni, da si jo sestavite sami
Babičina jabolčna pogača iz krušne peči
Skutni štruklji z olivami, oljčnim oljem, medom in hrenom
skutni štruklji z medeno zabelo